Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g129kcal9.1g1.8g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040