Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g0.4g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi 60% rasvaa 0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini1.6g5.5kcal1.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa0.4g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g0.4g2kcal0g0.1g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g0.8g2kcal0g0g0.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g42kcal2.8g1.4g2.8g0g
Valittu annoskoko6g21kcal1.4g0.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.7g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g379kcal25g12.5g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190