Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal1.2g2.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.6g1.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g200kcal11.1g20.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62264