Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.4g2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.2g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g162kcal3.8g18.9g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300