Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Siirappi, tumma0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.2g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g48kcal0.8g6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko6g24kcal0.4g3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g440kcal7.3g54.5g20g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740