Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kookoshiutale 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g35kcal0.8g0.8g3g0g
Valittu annoskoko5g17kcal0.4g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g328kcal7.5g7.5g28.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904