Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.4g2.8g0.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.2g1.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g182kcal3.7g25.9g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068