Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti, pakasteena - Findus1.6g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0.6g0g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.3g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0g0g0g
Arvot/100g100g27kcal5.5g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750