Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi, tuore1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal0.2g3.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.1g1.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1g0.1g0g
Arvot/100g100g206kcal1.9g35.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669