Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1g1.2kcal0.3g0g0g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.3g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g57kcal5.6g5.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147