Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal5.5g1.8g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149730