Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka salsadippi medium0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155