Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukansiemen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.8g4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g13kcal0.4g2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g241kcal7.4g37g5.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361