Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)2.8g2.3kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.6g0g1.4g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g178kcal14.5g0g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231