Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g0.5g2.3kcal0g0.4g0.1g0g
Suolapähkinä, taffel0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suklaa tumma 0.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 1.3g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g0.7g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen0.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g33kcal0.8g2.8g2g0.2g
Valittu annoskoko6g17kcal0.4g1.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g298kcal7.1g25g17.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882