Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%0.6g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mansikkahillo 1.2g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.4g3.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.2g1.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g196kcal3.7g29.6g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262