Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1.9g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi0.6g2.8kcal0g0.4g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g33kcal0.4g2.8g2g0g
Valittu annoskoko5g17kcal0.2g1.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g307kcal3.7g25.9g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039