Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4.2g3.5kcal0.8g0g0g0g
Pekoni rasvainen 0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal2g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal1g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Arvot/100g100g118kcal18.2g0g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900