Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.6g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.3g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal5.6g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239