Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsa 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal0g7.4g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739