Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal1.8g3.6g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796