Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.7g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Maapähkinä 0.3g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal0.6g3.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.3g1.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g252kcal5.6g29.6g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739