Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g28kcal0g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011