Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g1.6g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g2.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal5.6g1.9g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206