Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g2.2g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.4g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.2g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g178kcal3.7g5.6g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523