Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1.6g7.5kcal0.1g0.8g0.4g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g45kcal1g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko6g22kcal0.5g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.3g0.4g1g0g
Arvot/100g100g407kcal9.1g14.5g34.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038