Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 2.2g13kcal0.4g0.4g1g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.1g3.2kcal0g0.8g0g0.1g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g1.4g8.1kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 0.6g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g54kcal0.8g3.4g5g0.4g
Valittu annoskoko5g27kcal0.4g1.7g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g502kcal7.4g31.5g46.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864