Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g0.9g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g1.8g4.2kcal0g0.2g0.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g0.9g1kcal0g0.1g0g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)1.4g7kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g38kcal0.4g3.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.2g1.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g349kcal3.6g30.9g23.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496