Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.6g4.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g13kcal0.3g2.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g235kcal5.6g38.9g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917