Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 0.8g0.6kcal0g0g0g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g29kcal0.2g3.4g1.4g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.1g1.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g267kcal1.8g30.9g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171