Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal0.6g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g291kcal5.5g43.6g9.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403