Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.5g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kookoshiutale 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)0.7g3.5kcal0g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g39kcal0.6g5.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.3g2.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g351kcal5.5g52.7g14.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316