Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2.3g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal1g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal9.3g0g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260