Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.3g7.3kcal0.6g0g0.6g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g28kcal1.6g1g1.8g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.8g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g251kcal14.5g9.1g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298234