Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1.4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g193kcal13g0g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594