Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1.3g3.9kcal0g0.1g0.1g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g39kcal0.8g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko5g19kcal0.4g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g357kcal7.4g31.5g14.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436