Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g1g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g75kcal3.6g9.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639