Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0.2g0g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g28kcal1.9g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876