Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuures, Pirkka1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g0.6g0.9kcal0.1g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0.2g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g31kcal1.8g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139