Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)0.9g0.9kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle0.8g1kcal0.1g0.2g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.4g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880