Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2.5g3kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1g0.2g2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.5g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g226kcal9.1g1.8g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095