Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pätkis, 18g0.4g2.2kcal0g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g41kcal0.6g4.8g2g0g
Valittu annoskoko5g21kcal0.3g2.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g380kcal5.6g44.4g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319