Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g3.9g12kcal0.6g0g1g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal1.2g0g2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.6g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0g0.5g0g
Arvot/100g100g218kcal10.9g0g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624