Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli2.1g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g0.8g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal2.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g12kcal1.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g228kcal22.2g9.3g11.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915