Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 3.9g25kcal0.5g0.1g2.4g0.7g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g57kcal1g1.6g4.8g1.6g
Valittu annoskoko6g28kcal0.5g0.8g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.3g0.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g515kcal9.1g14.5g43.6g14.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195