Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1.1g2.7kcal0g0g0.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kalkkuna 1.1g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g160kcal9.1g1.8g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150