Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal5.4g10.7g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139316