Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0.4g0g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g38kcal3.8g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881