PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)0.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal1.8g8.9g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372