Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g3.3g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal0.8g2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g142kcal7.3g18.2g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675